2021-11-30 Dosnumo antradienis – kviečiame paaukoti POLA kortelės projektui!

Lapkričio 30-oji šiemet – visame pasaulyje minima kaip Dosnumo antradienis (angl. Giving Tuesday), kada visi esame kviečiami susitelkti, dalintis ir švęsti gerumą daryti gerus darbus, skirti savo laiko bei aukoti socialinėms iniciatyvoms. Šia proga pakvieskime savo artimuosius, draugus ar kolegas paaukoti POLA kortelės projektui. Kiekviena auka yra reikšminga ir suvienija mus svarbiam tikslui – kad nė vienas onkologine liga susirgęs žmogus neliktų vienas, kad gautų reikiamą informaciją ir pagalbą, kad dėl ligos padarinių atsiradusi finansinė našta sergantiems sumažėtų.

Visi drauge skleiskime žinią apie POLA kortelę, kad apie ją sužinotų vis daugiau onkologine liga sergančiųjų ir jų artimųjų, kuriems aktualios POLA kortelės teikiamos galimybės – 80 proc. nuolaida visam viešajam transportui, POLA partnerių teikiamos nuolaidos ligos kelyje aktualioms prekėms ir paslaugoms, nemokamos psichologinės, teisinės, dietologų konsultacijos, rengiami edukaciniai renginiai, kvietimai į kultūros renginius.

Paprasčiausia aukoti siunčiant SMS žinutę trumpuoju numeriu 1670, įrašius POLA2 (auka 2 eurai) arba POLA5  (auka 5 eurai) arba atlikti pavedimą į POLA sąskaitą SEB banke Nr. LT63 7044 0600 0779 8055. Visi aukojimo būdai: https://pola.lt/parama/

POLA PROGRAMĖLĖ