Kviečiame jungtis į žingsniavimo iššūkį „Drauge su POLA eik ir sveik“

Bendradarbiaujant su mobiliąja vaikščiojimo programėle #walk15, nuo 2022 m. vasario 4 d. vyksta sveikas ir smagus fizinio aktyvumo – žingsnių rinkimo iššūkis “Drauge su POLA eik ir sveik”. POLA bendruomenės nariai ir jų bičiuliai visą mėnesį, pradedant vasario 4-ąja – Pasauline kovos su vėžiu diena, kviečiami kasdien žingsniuoti kartu! Mūsų daug ir mes tikrai galime nueiti ilgiausius atstumus! Tie, kurie bandė, jau žino, o kurie dar ne – pats metas pradėti ir išmėginti! Pasivaikščiojimui rinkitės saugius takelius, atsižvelkite į oro sąlygas, pasirūpinkite neslystančia avalyne.

Fizinis aktyvumas – tai geriausia vėžio prevencija, sveikatos stiprinimas, gera savijauta, nuotaika ir augantis bendraminčių ratas. Būkime ir eikime drauge kasdien, junkimės į #walk15 ir POLA žingsnių rinkimo iššūkį! Kas savaitę rinksime savaitės ėjiką, kurio lauks puikus POLA prizas. Prisijungimo instrukcija – paveikslėliuose žemiau. Jei jau turite #walk15 programėlę, spauskite šią nuorodą https://walk15.lt/challenge/code/DraugeLengviau ir priimkite iššūkį – nuoroda aktyvi tik per išmanųjį telefoną. Jei programėlės neturite – parsisiųskite ją ir eikite kartu su POLA! Iškilus techniniams nesklandumams, kreiptis el.p. support@walk15.lt arba skambinti tel. 8 645 46675.

Prisijungę prie iššūkio, spauskite apačioje esančią ikonėlę – taurelę, tuomet matysite iššūkį, kuriame dalyvaujate – spustelkite ant jo, atsidarys langas, kuriame matysite visą iššūkio statistiką bei kitus esančius dalyvius. Jei prisijungiate prie iššūkio, Jūs jame būsite visą iššūkio laikotarpį, nereikia prisijungti kiekvieną kartą atsidarius programėlę (prisijungiate vieną kartą su kodu, ir dalyvaujate, visai nesvarbu, kokius atstumus žadate nueiti tą dieną, iššūkyje visi žingsniai skaičiuosis). Tačiau iššūkio dalyvių prašom nepamiršti „užkrauti” savo žingsnių tiesiog atsidarant programėlę su interneto ryšiu tam, kad ataskaitose nebūtų matomi nuliukai prie nueitų žingsnių bei „neišsikraipytų“ bendri rezultatai.

Dėmesio – programėlėje #walk15 žingsnių piniginėje surinkę 20 000 žingsnių, galėsite gauti 20 proc. nuolaidą vaisiams ir daržovėms “IKI” parduotuvėse (spausti ikonėlę, pažymėta % simboliu).POLA komanda jau jungiasi – laukiame Jūsų!

POLA PROGRAMĖLĖ